Voorzitter: Josien van BredaVoorzitter Josien van Breda

Zzp-dienstverleners vormen de onmisbare schakel tussen zzp’er en opdrachtgever. Want in hun rol van intermediair zorgen de zzp-dienstverleners niet alleen voor de juiste match. Ze zorgen ook dat de contracten aan alle regels voldoen en ze nemen opdrachtgever en zzp’er een hoop (administratief) werk uit handen. En juist die toegevoegde waarde maakt het zo mooi om voorzitter te zijn van dit platform. Ik zet mij in voor hoge kwaliteit van zzp-dienstverlening, met meerwaarde voor zzp’er en opdrachtgever. Ook maak ik mij hard voor goede wetten en regels, die de positie van zzp-dienstverleners erkennen en borgen.

Als voorzitter vind ik persoonlijk contact met deelnemers erg belangrijk. Ik wil zoveel mogelijk bedrijfsbezoeken afleggen en een aantal interessante bijeenkomsten voor de deelnemers organiseren. Zo weet ik wat er leeft en kan ik de wensen en behoeftes van de deelnemers goed verwoorden richting polder en politiek.
Naast voorzitter van het platform ben ik directeur bij een ondernemersvereniging in Utrecht. Tot oktober 2017 was ik directeur van FNV Zelfstandigen.

Ondersteuning: Musette Govers

Graag stel ik mezelf even voor: ik ben Musette Govers. Ruim tien jaar geleden ben ik als secretaresse komen werken bij de ABU en dat doe ik altijd nog met veel plezier. Ik ondersteun verschillende beleidsmedewerkers en de adjunct-directeur en sinds enige tijd ook het platform zzp-dienstverleners. Mensen werk uit handen nemen, meedenken en pro-actief te werk gaan, dat doe ik graag.

Werken voor het platform is weer een nieuwe uitdaging, die ik met beide handen heb aangegrepen. Ik ondersteun Josien en Lisette en de aanmeldingen voor lidmaatschap komen bij mij binnen.

Ik hoop dat het platform uitgroeit tot een zelfstandige vereniging en dat ik daar een steentje aan kan bijdragen.